Spa

Unna din kropp och själ en skön spa-behandling, en underbar och avstressande upplevelse samtidigt som du får ett behangligt resultat på hud muskler och leder.
Kurbad

Ett härligt kurbad med mineralrikt salt, alger eller ljuvliga aromaoljor.

30 min 350 kr

Ansiktskur 30 min

En djuprengöring med peeling som följs av en underbar och energigivande ansiktsmassage och ansiktsmask som avslutas med vårdande ögonkräm och ansiktskräm

30 min 450 kr

Ansiktskur 60 min

I denna behandlin får ni en hudanalys följt av en djuprengöring med peeling och ånga. Under tiden ångan öppnar upp porerna får ni njuta av underarms och handmassage som sedan följs av en portömning. Efter portömningen får ni ansiktsmassage och sedan en ansiktsmask utifrån din egen huds behov. Behndlingen avslutas med ögonkräm och ansiktskräm för just din hudtyp.

60 min 695 kr

Antirougekur 30 min

En skön ansiktsbehandling som är det ultimata valet för dig med känslig hud, rosacea och ytliga blodkärl. Behandlingen börjar med rengöring och därefter peelande aha syra som hjälper till att ge huden lyster följt av antirouge serum som dämpar rodnad i huden. En ljuvlig ansktsmassage fås innan masken läggs på. Behandlingen avslutas med ögonkräm och lämplig ansiktskräm.

30 min 495 kr

C- vitaminkur 30 min

En skön ansiktsbehandling som är det ultimata valet för dig som vill tillföra din hud en energikick, men speciellt bra för dig med fet/oren hud. Du får avnjuta en rengöring som följs av en peelande AHA-syra som ger din hud ny lyster. Därefter masseras ansiktet med serum och en revitaliserande olja som följs av en väldoftande, fuktgivande och cellförnyande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande eyecrème och dag crème.

30 min 495 kr

Ansiktskur delux 90 min

I denna behandlin får ni en hudanalys följt av en djuprengöring med peeling och ånga. Under tiden ångan öppnar upp porerna får ni njuta av underarms och handmassage som sedan följs av en portömning. Efter portömningen får ni ansiktsmassage och sedan en ansiktsmask utifrån din egen huds behov. Behndlingen avslutas med ögonkräm och ansiktskräm för just din hudtyp. Vid önskemål kan ni även få brynen plokcade samt färgning av bryn och fransar.

90 min 1095 kr

Kroppspeeling

En djuprengörande behandling som tar bort ytliga hudceller och ökar cirkulationen i kroppen. Huden blir mjuk och len.

30 min 350 kr

Relaxkur

Pyssla om ansikte, händer och fötter. Vi börjar med en ansiktskur, sen får händerna både peeling och massage och sedan är det fötternas tur att bli omhändertagna med peeling och massage.

60 min 750 kr

Detoxkur

Rena kroppen med en kroppspeeling och alginpsckning, Behagligt inbäddad får du en lättare ansikterengöring och därefter ett avslappnande algbad för att få tillbaka alla nyttigheter din kropp behöver. Behandlingen avslutas med en avslappnande helkroppsmassage med en utrensande och underbart doftande olja.

100 min 1195 kr

På tu man hand

En skön upplevelse för två. Ni får njuta av varsin valfri 30min behandling samt avslappning på tu man hand i vår relaxavdelning med frukt, choklad och juice.

120 min 1500 kr

Duo behandling

En skön upplevelse för två. Här får ni får njuta av varsin avslappnande halvkroppsmassage, kurbad och avslappning på tu man hand i vår relaxavdelning med frukt, choklad och juice.

90 min 1400 kr

Fransar och bryn

Färgning av fransar 30min 300kr, Färgning och plockning av bryn 30min 350kr, Färgning av fransar och bryn inkl brynplock 45min 500kr

Må Bra-Träff

Samla ihop dina vänner och njut av bad och sköna behandlingar i vår rofyllda atmosfär. Ni får relaxavdelningen och bubbelpoolen för er själva. Det ingår även en 30min behandling/person. Här finns badrock och handdukar frukt och kaffe/te. Ni kan också ta med egen mat och dryck.

2-5 personer 3 tim 795 kr/ person. För 6-10 personer måste bokningen ske i god tid i förväg då extra personal behöver tas in och bokning tas via mejl.

Skultunas Lyxkur

Omfamna din egentid med en underbar och lyxig upplevelse som verkligen inkluderar allt för att skämma bort din kropp och själ. I Skultunas Lyxkur ingår:

Kroppspeeling
Aromasmassage och Inpackning
Ansiktsrengöring
Avkoppling i relaxavdelningen med tilltugg
Liten gåva

Denna behandling kan även kombineras för två men måste då bokas via mejl.

3 tim 1995 kr (per person)

Möhippa och Svensexa

Fixa den perfekta möhippan eller svensexan på Skultuna spa. Ni får lyxa till er 3h i vår relaxavdelning med fruktfat, alkoholfritt bubbel, snacks, choklad, kaffe/te. I priset ingår även lån av badrock, tofflor och handduk samt att bruden/brudgummen får gratis inträde och en 30 min behandling. Pris/ person 495kr. Bokas via telefon eller mejl.