Spa behandlingar

Unna din kropp och själ en skön spa-behandling, en underbar och avstressande upplevelse samtidigt som du får ett behangligt resultat på hud muskler och leder.
Handkur

Låt dina händer bli underbart mjuka. I behandlingen ingår peeling av händerna, insmörjning av nagelbanden och en skön massage.

30min 395kr

Fotkur

En härlig behandling för dina fötter. Njut av ett mjukgörande fotbad, därefter peeling och massage.

30min 395kr

Relaxkur

Pyssla om ansikte, händer och fötter. Vi börjar med en ansiktskur, sen får händerna både peeling och massage och sedan är det fötternas tur att bli omhändertagna med peeling och massage.

60 min 795 kr

Golden spa

Tid bara för just dig. Avnjut en underbar helkroppsmassage med honungsolja som avslutas med en unik ansiktsbehandling i vilken din mask också den innehåller honung som verkligen återfuktar på djupet.

90min 1195kr

Hot-Stone-Massage

Dröm dig bort i den här underbara behandlingen. Här används sköna varma lavastenar och aromoljor. Du blir avslappnad samtidigt som massagen har en djupgående effekt. En behandling som ger dig ny kraft och energi.

60 min Helkropp 895kr

Honungsmassage

En avslappnande hel eller halvkroppsmassage med honungsolja som doftar underbart av lavendel och bergamott. Allt för en mjuk och len hud.

Helkropp 60 min 795 kr
Halvkropp 30min 595 kr

Aromamassage

Avslappnande massage med aromaoljor där fokus är på det mjuka och behagliga.

60 min 695 kr