Massage

Massage är hälsosamt för både kropp och själ. Du blir avslappnad i hela kroppen samtidigt som du får en mental avkoppling.
Klassisk Massage

I denna behandling arbetar jag med att släppa på spänningar och muskelknutor. Jag arbetar ofta med triggerpunkter vilket ger en bättre effekt på behandlingsresultatet. Triggerpunkterna har en förmåga att göra ont så vill du endast ha knådande massage säg till.
Specifika problem 30min 420 kr
Halvkropp 45min 550 kr
Helkropp 60min 680 kr

Vid köp av flera behandlingar samtidigt ges rabatt.

Gravidmassage

I nuläget är denna behandling endast avslappnande men är under utbildning för att kunna ge terapeutisk massage under nästa år.

60 min 650 kr

Massage Deluxe

Njut av ett härligt kurbad som följs av en avslappnande helkroppsmassage.

80 min 850 kr

Aroma-Massage

Avslappnande massage med aromaoljor där fokus är på det mjuka och behagliga.

60 min 650 kr

Choklad-Massage

Chokladmassage ger huden och sinnet en härlig må bra känsla. Här har vi kakaomassa i massageoljan som sedan värms upp. Upplevelsen av denna varma och avslappnande behandling är oförglömlig.

60 min 650 kr

Hot-Stone-Massage

Dröm dig bort i den här underbara behandlingen. Här används sköna varma lavastenar och aromoljor. Du blir avslappnad samtidigt som massagen har en djupgående effekt. En behandling som ger dig ny kraft och energi.

60 min Helkropp 780 kr

Massage Special

En djuprengörande kroppspeeling som följs av en avslappnande helkroppsmassage. Allt för en mjuk och len hud.

80 min 850 kr

Honungsmassage

En avslappnande hel eller halvkroppsmassage med honungsolja som doftar underbart av lavendel och bergamott. Allt för en mjuk och len hud.

Helkropp 60 min 750 kr
Halvkropp 30min 550 kr