Massage

Massage är hälsosamt för både kropp och själ. Du blir avslappnad i hela kroppen samtidigt som du får en mental avkoppling.
Klassisk Massage

I denna behandling arbetar jag med att släppa på spänningar och muskelknutor. Jag arbetar ofta med triggerpunkter vilket ger en bättre effekt på behandlingsresultatet. Triggerpunkterna har en förmåga att göra ont så vill du endast ha knådande massage säg till.
Specifika problem 30min 495 kr
Halvkropp 45min 595 kr
Helkropp 60min 695 kr

Vid köp av flera behandlingar samtidigt ges rabatt.

Gravidmassage

I nuläget är denna behandling endast avslappnande men är under utbildning för att kunna ge terapeutisk massage under nästa år.

60 min 695 kr

Massage Deluxe

Njut av ett härligt kurbad som följs av en avslappnande helkroppsmassage.

80 min 895 kr

Aroma-Massage

Avslappnande massage med aromaoljor där fokus är på det mjuka och behagliga.

60 min 695 kr

Hot-Stone-Massage

Dröm dig bort i den här underbara behandlingen. Här används sköna varma lavastenar och aromoljor. Du blir avslappnad samtidigt som massagen har en djupgående effekt. En behandling som ger dig ny kraft och energi.

60 min Helkropp 820 kr

Golden spa

Tid bara för just dig. Avnjut en underbar helkroppsmassage med honungsxolja som avslutas med en unik ansiktsbehandling i vilken din mask också den innehåller honung som verkligen återfuktar på djupet.

90min 1195kr

Massage Special

En djuprengörande kroppspeeling som följs av en avslappnande helkroppsmassage. Allt för en mjuk och len hud.

80 min 895 kr

Honungsmassage

En avslappnande hel eller halvkroppsmassage med honungsolja som doftar underbart av lavendel och bergamott. Allt för en mjuk och len hud.

Helkropp 60 min 795 kr
Halvkropp 30min 595 kr