Skönhetsbehandlingar

Tid för sig själv är viktigt för kropp och själ. Att unna sig en ansiktsbehandling eller pedikyr ger en känsla av välmående och upprymdhet.
Ansiktkur basic

En djuprengöring med peeling som följs av en underbar och energigivande ansiktsmassage och ansiktsmask som avslutas med vårdande ögonkräm och ansiktskräm

30 min 495 kr

30 min Antirougekur

En skön ansiktsbehandling som är det ultimata valet för dig med känslig hud, rosacea och ytliga blodkärl. Behandlingen börjar med rengöring och därefter peelande aha syra som hjälper till att ge huden lyster följt av antirouge serum som dämpar rodnad i huden. En ljuvlig ansktsmassage fås innan masken läggs på. Behandlingen avslutas med ögonkräm och lämplig ansiktskräm.

30 min 495 kr

30min C-vitaminkur

En skön ansiktsbehandling som är det ultimata valet för dig med känslig hud, rosacea och ytliga blodkärl. Behandlingen börjar med rengöring och därefter peelande aha syra som hjälper till att ge huden lyster följt av c-vitaminserum som dämpar ökar lystern i huden. En ljuvlig ansktsmassage fås innan masken läggs på. Behandlingen avslutas med ögonkräm och lämplig ansiktskräm.

30 min 495kr

60 min Ansiktskur inkl portömning

I denna behandlin får ni en hudanalys följt av en djuprengöring med peeling och ånga. Under tiden ångan öppnar upp porerna får ni njuta av underarms och handmassage som sedan följs av en portömning. Efter portömningen får ni ansiktsmassage och sedan en ansiktsmask utifrån din egen huds behov. Behndlingen avslutas med ögonkräm och ansiktskräm för just din hudtyp.

60 min 795 kr

90min Ansiktskur delux

I denna behandling får ni en hudanalys följt av en djuprengöring med peeling och ånga. Under tiden ångan öppnar upp porerna får ni njuta av underarms och handmassage som sedan följs av en portömning. Efter portömningen får ni ansiktsmassage och sedan en ansiktsmask utifrån din egen huds behov. Behandlingen avslutas med ögonkräm och ansiktskräm för just din hudtyp. Vid önskemål kan ni även få brynen plokcade samt färgning av bryn och fransar.

90min 1195kr

Fransar & Bryn

Färgning av fransar 30min 300kr
Färgning och plockning av bryn 30min 350kr
Färgning av fransar och bryn inkl brynplock 45min 395kr

60min Pedikyr

Fötterna behöver också omvårdnad! Unna dina fötter att få gå på rosa moln. Denna behandling startar med ett skönt fotbad som sedan följs av filning av förhårdnader och klippning/filning av naglar. Behandlingen avslutas med att ni får en skön massage av fötter och underben med vårdande produkter.>br>Viktigt att tänka på är att detta är en skönhetsbehandling. Vi har inte utbildning för att behandla ex vårtor, fot och nagelsvamp.

60min 795kr